Servicii optimizare Google Adwords:

Soluția perfectă pentru IMM-uri

Probabil că ai auzit de Adwords sau Google Ads, poate ai și încercat o campanie sau două. Din punctul nostru de vedere, este soluția perfectă de marketing pentru firme mici & mijlocii. Avantajele sunt nenumărate: bugete flexibile, rezultate măsurabile,  implementare rapidă, costuri mici de administrare și posibilitatea de recuperare rapidă a investiției. 

Agenție certificată Google Adwords

Chiar dacă pare ușor de administrat, o campanie Google Adwords are nevoie de multe ore de muncă: de setări personalizate, de teste, de analize, optimizări si modificări zilnice. Chiar dacă operațiunile anterioare sunt esențiale, fără un obiectiv și un plan nu pot fi cuantificate. Aici intervin cifrele prin care măsurăm constant rentabilitatea, profitul, ROI-ul si alți indicatori bine stabiliți. Suntem o companie certificată Google Adwords și avem o experiență de peste 14 ani in Online Marketing. Principalele noastre obiective sunt de a crește profitabilitatea afacerilor clienților noștri și de a fi un partener pe termen lung.

Ce facem pentru contul tău de Adwords?

Foarte multe persoane se întreabă ce operațiuni se fac într-un cont de Adwords sau care sunt pașii pentru o campanie de succes. 

 1. auditarea website-ului, oportunitatilor de promovare si studierea concurentei
 2. propunerea de solutii personalizate si stabilirea unui buget adecvat
 3. stabilirea obiectivelor
 4. setarea contului si a campaniilor Adwords
 5. implementarea codurilor de tracking si stabilirea conversiilor in platformă
 6. pregatirea website-ului pentru conversii
 7. alegerea cuvintelor cheie relevante
 8. setarea campaniilor și implementarea ad-urilor
 9. pregatirea campaniilor de remarketing
 10. urmarirea indicatorilor si optimizarea zilnică a ad-urilor si campaniilor
 11. identificarea audientelor cheie in functie de produs/serviciu
 12. identificarea destinatiilor de plasare si a subiectelor de interes
 13. raportarea lunara a rezultatelor

 Cum decurge relația între tine și noi? 

Pentru a ne face o idee despre business-ul tau, vom avea o întâlnire prin care încercăm să ne lămurim care sunt obiectivele companiei tale și resursele logistice (soluții web, oameni responsabili de proiect) alocate. În urma acestei discuții vom veni cu un plan de marketing online care să se plieze pe tipul afacerii tale. După demararea campaniilor vom discuta frecvent cu echipa de vânzări (pentru a optimiza procesul marketing-vânzări). La intervale regulate de timp vom avea întâlniri cu factorii de decizie pentru a analiza rezultatele și pentru a ajusta obiectivele și strategiile.

Cum începem?

Pentru a ne cunoaște, este bine să avem o discuție sau o întâlnire. Acest prim pas este necesar pentru a întelege afacerea dumneavoastră și obiectivele urmărite. Ne gasiți la 0723.322.449 sau info@glbr.ro

Te contactăm noi:

3 + 4 =