Promovare Facebook:

IMPLEMENTARE ȘI OPTIMIZARE CAMPANII FACEBOOK

Campaniile de promovare Facebook au ca scop cresterea vizibilitații unui brand sau îndemnarea clienților de a face anumiți pași pe site sau chiar direct pe pagina de produs sau pe pagina de prezentare Facebook.

Este Facebook pretabil afacerii tale?

Din cauza modului de targetare al clienților, nu toate siteurile sunt pretabile unor campanii de promovare pe Facebook. Criteriul principal de selecție al clienților este bazat pe date demografice și preferințe, o campanie orientată către vânzări fiind eficientă doar pentru anumite tipuri de afaceri și magazine online. Campaniile de brand awareness și remarketing sunt cele mai utlilizate pe Facebook, rețeaua socială  fiind canalul perfect pentru segmentarea audiențelor.

Cum îți dai seama dacă promovarea pe Facebook este potrivită afacerii tale?

Facebook este un excelent canal pentru produsele cumpărate emoțional (îmbrăcăminte, parfumuri) sau pentru produsele cumpărate de persoane ușor de segmentat (exemple: părinți, viitori părinți, viitoare mirese, posesori de animale de companie, etc.). Așa cum am amintit și mai sus, Facebook este un canal foarte bun pentru brand awarness și remarketing, recomandare noastră fiind de a fi utilizat alături de un canal de SEARCH, precum Google Ads.

  • produse si servicii cumparate emotional: mare parte din produsele de fashion, cosmetice, accesorii pentru imbracaminte, o parte din serviciile de turism, luxury goods, servicii de infrumusetare, dezvoltare personala, etc.
  • produse si servicii cumparate de nevoie:  materiale de constructii, piese pentru masini, produse de uz caznic, servicii medicale, etc. Aceste produse au la bază o nevoie, utilizatorii fiind obișnuiți să caute soluții prin intermediul motoarelor de căutare (vezi Google Ads)

Serviciile de promovare Facebook oferite de agenția noastră:

– propunera si stabilirea obiectivelor;
– targetare demografică și crearea audiențelor;
– instalarea scriptului Facebook Pixel;
– remarketing;
– crearea și implementarea de ad-uri în funcție de audiență și produse;
– gestionarea bugetului de publicitate;
– A/B testing și optimizarea campaniilor de promovare Facebook;
– remarketing;
– raportarea rezultatelor;

Cum decurge relația între tine și noi? 

Pentru a ne face o idee despre business-ul tau, vom avea o întâlnire prin care încercăm să ne lămurim care sunt obiectivele companiei tale și resursele logistice (soluții web, oameni responsabili de proiect) alocate. În urma acestei discuții vom veni cu un plan de marketing adecvat . După demararea campaniilor vom discuta frecvent cu echipa de vânzări pentru a optimiza procesul marketing-vânzări. La intervale regulate de timp vom avea întâlniri cu factorii de decizie pentru a analiza rezultatele și pentru a ajusta obiectivele și strategiile.

Cum începem?

Pentru a ne cunoaște, este bine să avem o discuție sau o întâlnire. Acest prim pas este necesar pentru a întelege afacerea dumneavoastră și obiectivele urmărite. Ne gasiți la 0723.322.449 sau info@glbr.ro

Te contactăm noi:

8 + 5 =