Sisteme de supraveghere

Smart Engineering Systems SRL este o firma autorizată IGPR si ISU pentru proiectarea, montarea și mentenanța sistemelor de alarmă antiefracție, sistemelor de supraveghere video, sistemelor de detecție și alarmă la incendiu, sistemelor de acces condiționat și protecție perimetrală. Realizăm sisteme integrate pentru clădiri inteligente prin protocolul KNX.

Smart Engineering Systems SRL
Contact: 0747.279.179, office@smartes.ro

I

Sisteme supraveghere Video

Pentru clădiri comerciale & rezidențiale

z

Sisteme alarmă antiefracție

Firmă autorizată IGPR

Sisteme detecție incendiu

Firmă autorizată ISU

Sisteme de acces condiționat

Pentru clădiri de birouri și instuții publice

Experiență îndelungată și soluții personalizate

Sisteme de supraveghere video:

Supreaveghere video rezidentiala, comerciala si spatii publice, la interior si exterior, pe timp de zi sau noapte. Inregistrarea imaginilor local sau la distanta, pentru a fi disponibile ulterior. Sisteme inteligente mobile (PTZ) de urmarire a obiectivelor.

Sisteme de securitate antiefractie:

Sisteme de protectie perimetrala, detectie miscare, detectie geam spart, detectie deschidere usi / ferestre, detectie tentative de vandalizare (socuri), detectie tentative de sabotare a detectoarelor. Bariere IR si MU, fir senzitv, sisteme conventionale (pe fir) sau wireless, module de interfata cu dispeceratul, sirene, sisteme de acces pe baza de cod sau card, centrale de alarmare la efractie.

Sisteme de detectie si alarmare la incendiu:

Sisteme de puctuale de detectie fum, temperatura, combinate (fum si temperatura), crestere brusca a temperaturii, detectoare liniare de fum, detectoare cu aspiratie, module de interfata cu dispeceratul, centrale de alarmare si control.

Sisteme de control acces:

Sisteme de control a al accesului (deschidere usi) in functie de drepturile alocate unui individ. Tehnologii diverse de cititoare de proximitate in functie de cerintele de securitate. Sisteme de pontaj pentru angajatii firmelor.

Sisteme pentru clădiri inteligente:

Realizam sisteme inteligente avand la baza protocolul KNX. Sisteme pentru cladiri inteligente, eficienta energetica, control asistat local si de la distanta.

Nu există proiecte mari sau mici

Fie că este vorba despre proiecte rezidențiale de mici dimensiuni sau proiecte comerciale mari, la Smart Engineering Systems ne axăm pe calitate, pe soluții personalizate si servicii transparente. Utilizăm cele mai noi soluții tehnice și vă punem la dispoziție întreaga noastră experiență pentru proiectarea unor sisteme sigure si fiabile. Suntem certificați de autoritățile naționale, respectiv Inspectoratului General al Poliției Române și Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă

Smart Engineering Systems SRL

Clădirea ICPE:
Splaiul Unirii, nr.313, corp M, et.2, cam.38, Bucuresti, sector 3

CIF RO36980363 J40/965/2017

Sediu social: Str. Masina de Paine, nr.20A, bl.6,  apt.42, sector 2

0747.279.179, office@smartes.ro

Licență IGPR nr. 4260/T, Licență IGSU nr.  A-6852